Недялко напусна с рев Big Brother

Напускам храма си, каза през сълзи ямболският бизнесмен
Обновена: 27 ное 2013 14:58 | 26 ное 2013 08:30, Александър Попов
43

Недялко медитира в басейна. Снимка: Big Brother All Stars

Колоритният ямболски чешит Недялко стана първият изгонен от Big Brother All Stars. Това стана само след няколко дни престой в Къщата, през които трудно някой можеше да вземе думата от него, а самият той бе убеден, че е един от фаворитите да победи в шоуто.

Още на първите елиминации обаче зрителите му "биха шута". Той бе номиниран заедно със Златка Райкова, Джийсън и Киро Скалата, като именно последният го надви на финала на вота. Русата Златка пък получи най-голямо одобрение от пуснатите SMS-и.

В задачата, която предхождаше гоненето, Недялко изпълни песен на Джийсън, което се превърна в една музикална гавра. Гостите в студиото -  Юлиана Дончева, Ваня Щерева, Ан Джи, Сашо Дойнов и продуцентът Камен Спасов, пък го определиха като негов стил. Веднага след него и Джийсън влезе в образ и изпълни ямболския хит "И бре, Нидялко".

Именно в типичния си стил Недялко просрочи и последната си реч, преди да напусне риалитито. Той искрено се разплака и промълви: "Напускам храма си".

Съдейки по сюжетите на минали издания обаче, нищо чудно продуцентите да го върнат с някоя мисия, тъй като само Тризначките и Пацо от Гълъбово са били така пристрастени към Big Brother.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
7
 
23
 
! Отговори
joncho преди 10 години
Mezdu Nedyalko I Boko Tikvoca nqma nikakva razlika - Sega ide red Da izgonim I tukveto
36
9
 
24
 
! Отговори
Тъй рече.. преди 10 години
Как можахте да го изкарате бе?!Той правеше фъна .. сега като се махне сестра Джийсънка и *** ще стане още по-безинтересно .. пък и е безобиден , пичага и веселяк.Дано да го върнат де .. Айде Нидялко!
35
1
 
37
 
! Отговори
наблюдател преди 10 години
Този психар доказа, че в България медиите обръщат внимание само на ***.
34
1
 
25
 
! Отговори
az- преди 10 години
До bibiЧе ти какви искаш да влязат в това шоу истински ВИП-пове ли?Че кой ще си зареже работата, бизнеса и ще ходи да се прави на ***.А за ВИП и не Вип все тая - взели са си патент за предаването ще си ги кръщават както искат :). Утре може да направят и по-по-най-супер ВИП брадър :))).Дано не забравя утре да проверя гледаемостта му, че ми стана интересно
33
18
 
22
 
! Отговори
Нели преди 10 години
Беше добър!Беше артистичен !Отиде си от там един истински БЪЛГАРИН с големо Б!!!Ще те помним Недялко,ти заслужаваше приза,никой друг!
32
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази боза не свърши ли преди няколко седмици!!!!
31
1
 
36
 
! Отговори
познат преди 10 години
Моля не се сърдете на това момче Нидялко. В 7 клас се "УДАРИ"в куфарче и от тогава се мисли за велик.Дано да го върнат пак. Само ДАЙТЕ подробности че това заболяване не е заразно. МОЛЯВИ
30
5
 
40
 
! Отговори
Камъка преди 10 години
След излизането на Нидялко това предаване стана безинтересно. Няма да го гледам повече.
29
10
 
45
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 10 години
Нарочно го отстраниха Недялко от участието в ...къщата.Той никой не е обидил,измамил,или скарал.Просто не е удобен на сценаристите,защото е прекалено праволинеен,честен и веднага намери кусурите на Златка-географията като я номинира,а точно тя е нарочена за...победител.Тези риалитита са толкова...риалитита,колкото аз съм...марсианец.Измислени герои,които ги няма и в приказките.Съжалявам за Киро-скалата,това момче не води здравословен живот.Химията която поглъща,ще увреди черния му дроб и сърцето
28
7
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички го плюете, и до някъде с основание, но не знаете каква е истината причина да се държи така. От както убиха брат му преди години Недялко се смахна съвсем, той страда от мания за величие, иска да е винаги в центъра на събитията. Че е зевзек, зевзек е, но е много земен човек. Мисълта ми е, че не е хубаво да се подигравате на психично болен човек...
27
4
 
32
 
! Отговори
Нидялко преди 10 години
Ас ша са кандидатирам запрезедент!
26
4
 
75
 
! Отговори
bibi преди 10 години
след снощното издание , категорично съм забранил на семейството си да гледа това "шоу"ако това са ВИП , то аз съм лорд Байрон. Неугледни, нагли, без грам възпитание персони. Сори, ние сме до тук.
25
8
 
36
 
! Отговори
123 преди 10 години
казват че тоя *** бил от Ямбол,тук много малко хора го познават,аз съм от Ямбол също не съм чувал за него,сигорно се срамува да си каже истинското си местоживеене и затова казва,че е от Ямбол
24
2
 
73
 
! Отговори
Бирмидон преди 10 години
Този човек страда от тежко ментално заболяване и само липсата на един дори най-повърхностен преглед от специалист го лишава от поставяне на категорична диагноза!
23
1
 
68
 
! Отговори
eve1 преди 10 години
Първият епизод на това издание на Биг брадър ми беше и последен.След,като видяхме какви простаци,*** и ****ерасти вкараха единидушно у нас решихме,че няма да се гледа това предаване.Следващият сезон да вкарат умни и интелигентни хора и ще бъде много по-интересно.
22
0
 
51
 
! Отговори
Буда Гоцев преди 10 години
До АнонименДа , и освен всичко този е бизнесмен ????!!!!!????!!!Няма думи ,с които да се опише българското падение !
21
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЛИГЛЬО СЕЛСКИ БЕГ
20
1
 
50
 
! Отговори
аз преди 10 години
къв бизнисмйен е тоя сйелянин ве.вън----->
19
8
 
47
 
! Отговори
трут преди 10 години
Нидялко е моят бог.Нидялко форевър!Чакам нов хит.Нидялко министър председател...
18
0
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ква е тая простотия бе